Blogg

19 december 2016

Framgångsrika chefer vågar vision och visar närvaro – är du en av dem?

Visst håller det svenska ledarskapet fortfarande hög klass men det har inte vad som behövs för att lyckas i framtiden. Därför backar vi i internationella rankinglistor. Har du vad som krävs för att tillhöra nästa generation svenska toppledare?

Posted by Maria Rosengren

Läs mer

15 december 2016

Fem mediala framgångsfaktorer i opinionen

Hur det går för de politiska partierna beror på en rad olika faktorer. Vissa saker går att påverka medan andra är betydligt svårare. Kantar Sifo genomför flera löpande undersökningar där vi följer partierna i redaktionella och sociala medier, deras tonalitet och frågeprofil samt hur allmänheten uppfattar den. Utifrån dessa undersökningar och egna erfarenheter ser vi på Kantar Sifo fem faktorer som är särskilt viktiga för att nå framgång i opinionen.

Posted by Per Söderpalm

Läs mer

14 december 2016

Stort missnöje med äldreomsorgen men störst ökning för lag och ordning

77 procent av väljarna är missnöjda med äldreomsorgen. Det skär genom alla partier. Varför är då frågan inte på den politiska dagordningen? Trots att missnöjet är större än både invandrings- och skolfrågan.

Posted by Toivo Sjörén

Läs mer

13 december 2016

Beteendet avgör online – inte ålder eller teknik

Beteendet är den digitala världens guld. Digital framgång får den som förstår sin målgrupps beteende online. Nästan all annan fakta är nice to know. Öka kunskapen om var du möter dem, med vilka tjänster och vilket innehåll i nya Connected Life 2016.

Posted by

Läs mer

12 december 2016

Väljarna nöjda med jämställdhet, egen ekonomi och miljö

54 procent svarar att jämställdheten fungerar mycket eller ganska bra. Svaren är detsamma från män och kvinnor. Det är heller ingen större skillnad mellan de rödgröna och alliansväljarna

Posted by Toivo Sjörén

Läs mer

Visar 1-5 av 9. Nästa ›