Blogg

19 december 2016

Framgångsrika chefer vågar vision och visar närvaro – är du en av dem?

Visst håller det svenska ledarskapet fortfarande hög klass men det har inte vad som behövs för att lyckas i framtiden. Därför backar vi i internationella rankinglistor. Har du vad som krävs för att tillhöra nästa generation svenska toppledare?

Posted by Maria Rosengren

Läs mer

13 december 2016

Beteendet avgör online – inte ålder eller teknik

Beteendet är den digitala världens guld. Digital framgång får den som förstår sin målgrupps beteende online. Nästan all annan fakta är nice to know. Öka kunskapen om var du möter dem, med vilka tjänster och vilket innehåll i nya Connected Life 2016.

Posted by

Läs mer

9 december 2016

Är den virala bilden rätt eller fel?

Att bilder har en enorm genomslagskraft är något vi påminns om varje dag. Varumärken får uppmärksamhet genom sina bildval, som antingen går helt i linje med en strategi eller stick i stäv med varumärkets värderingar.

Posted by Karin Sandelin

Läs mer

7 december 2016

Varumärken på önskelistan

I helgen gav jag mig i kast med det årliga julklappsshoppandet. Jag hade utrustat mig med önskelistor från nära och kära och kunde snart konstatera att en av önskelistorna stack ut lite från mängden. Den kom från en av tonåringarna i släkten och medan övriga listor radade upp prylar av olika slag så var detta snarare en lista över önskvärda varumärken på kläder, hårvårdsprodukter, väskor, klockor och mycket annat.

Posted by Helena Wilson

Läs mer

Visar 1-4 av 4.