Blogg

31 augusti 2018

Hur mycket påverkar mediebilden anseendet?

Vad är värdet av en utebliven mediekris? Går det att uppskatta värdet av en fördelaktig mediebild? Kopplingen mellan uppfattad mediebild och anseende är statistiskt belagd i Kantar Sifos anseendeindex för myndigheter.

Posted by Johan Orbe

Läs mer

19 mars 2018

Den viktiga allmänheten, ert anseende och medlemsnyttan

Varför är allmänheten viktig för en organisation med ett särintresse? Som tydligt nischade Elektrikerförbundet, Ledarna eller PRO? Vi frågade. Här är deras svar.

Posted by Johan Orbe

Läs mer

13 mars 2018

Ett högt anseende – kommunikation som gör verksamhetsnytta

Kommunikatörer i offentlig sektor har en särskild plats i mitt hjärta. Av personliga skäl – Landstinget i Värmland och Polismyndigheten Västra Götaland var mina första arbetsgivare som kommunikatör. Men också eftersom jag vet hur viktigt deras arbete är för tilliten till samh

Posted by Sonja von Lochow

Läs mer

22 januari 2018

Myndigheternas anseende, en översikt över åren 2013 – 2017

Anseendeundersökningen mäter både det rationella och emotionella och ger oss en bild av folkets förtroende för myndigheterna, och hur myndigheterna presterar.

Posted by Johan Orbe

Läs mer

6 september 2017

Efter it-skandalen: Transportstyrelsen i anseendets bottenskikt

Nu sällar sig Transportstyrelsen till den grupp av myndigheter som har lägst förtroende i landet. Transportstyrelsen landar på -8 och har därmed det tredje lägsta anseendet Kantar Sifo har uppmätt bland myndigheter i år.

Posted by Toivo Sjörén

Läs mer

Visar 1-5 av 12. Nästa ›