Blogg

22 September 2017

Är nån rädd för e-handelsspöket här?

Känner du också någon handlare som är rädd för e-handelsspöket? Här kommer i så fall tre tips du kan ge. Som håller spöket borta från butiken så att handlaren kan sova lugnt och tryggt om natten.

Posted by Jens Ammitzböll

Läs mer

12 September 2017

Din guide i touchpoint-djungeln

Alla pratar touchpoints och alla vet hur viktigt det är att hantera varumärkets touchpoints på ett optimalt sätt. Men vad innebär det egentligen? I det här inlägget försöker vi sortera tankarna och bena ut vad det egentligen är som ska hanteras och hur man bör resonera med utgångspunkt i det egna varumärket.

Posted by Helena Wilson

Läs mer

6 September 2017

Efter it-skandalen: Transportstyrelsen i anseendets bottenskikt

Nu sällar sig Transportstyrelsen till den grupp av myndigheter som har lägst förtroende i landet. Transportstyrelsen landar på -8 och har därmed det tredje lägsta anseendet Kantar Sifo har uppmätt bland myndigheter i år.

Posted by Toivo Sjörén

Läs mer

29 Augusti 2017

Snälla kundklubb, väck mina känslor

Kvalitet och pris i all ära. I djungeln av ”unika” produkter och möjligheter har det blivit allt viktigare att förmedla en varumärkesidentitet som väcker kundens känslor. I sitt avslutande inlägg i serien om kundklubbar berättar Cecilia Platzack om känslornas ofta outnyttjade roll vid marknadsföringen av dessa.

Posted by Cecilia Platzack

Läs mer

22 Augusti 2017

Ja tack, du får gärna profilera mig – om den gradvisa attitydförändringen till konsumentprofilering

Vill du att din matvarukedja föreslår vilka varor du ska köpa baserat på vad du har handlat tidigare? Svaret på den frågan har svängt de sista 10 åren. I det andra inlägget i serien om kundklubbar resonerar jag kring konsumenternas gradvisa acceptans av skräddarsydd konsumentprofilering.

Posted by Cecilia Platzack

Läs mer

Visar 1-5 av 53. Nästa ›