Blogg

3 december 2020

Ledarskapets DNA är ECO - NVO

Två av våra modeller som tillsammans skapar ett ramverk kring hur vi bättre kan förstå människor i de allra flesta sammanhang – vare sig det gäller kommunikation kring Covid, inköpsbeteenden eller HR-frågor.

Posted by Peter Callius

Läs mer

24 november 2020

Över en miljon svenskar är intresserade av att följa Fotbolls-EM/VM på plats

Vill du ta reda på vilka sponsorsamarbeten som bäst passar för ditt varumärke, eller ditt lag? ORVESTO Passion har just den information du behöver.

Posted by Niklas Ekman

Läs mer

10 november 2020

Navigera rätt in i en framtid dominerad av kombinerad mobilitet

Corona-pandemin har bidragit till att öka kraven och takten för personbilsindustrins omställning. Vi befinner oss mitt i en brytpunkt där personbilsindustrin och mobilitetstjänster fogas samman, och konkurrerar om att få äga definitionen av framtidens persontransporter och mobilitetslösningar.

Posted by Selma Pettersson

Läs mer

9 november 2020

Oberoende undersökningar visar rätt i alla vågmästarstater

Rösträkningen i USA börjar närma sig sitt slut. Men redan innan dess har röster lyfts för att opinionsundersökningarna inte stämde. Vi kommer i den här bloggposten visa att den sista oberoende opinionsundersökningen i varje vågmästarstat med största sannolikhet var rätt.

Posted by Jonathan Wennö

Läs mer

28 oktober 2020

Tro inte på allt det du hör

Nu är det mindre än en vecka kvar till sista valdag i USA. Valrörelsen går att likna vid en fotbollsmatch där vi nu går in i de avgörande 5 minuterna i 90-minutersmatchen

Posted by Jonathan Wennö

Läs mer

Visar 1-5 av 165. Nästa ›