Blogg

3 November 2017

SD-väljarna nyckeln till regeringsmakten

Om det block som kommer att vara störst eftervalet 2018 kommer att få regeringsmakten kommer kampen om SD-väljarna att vara helt avgörande.

Posted by Toivo Sjörén

Läs mer

27 Oktober 2017

Digital revolution av vården – men vad tycker användarna egentligen?

Digitala tjänster är i full gång med att omforma hälsolandskapet. Hemmonitorering är ett av de mer tongivande områdena, där digitaliseringen verkligen har potential att förändra människors liv till det bättre.

Posted by Benny Chemnitz Nielsen

Läs mer

26 Oktober 2017

Ditt NPS-program kan lida av allvarlig dold sjukdom – testa dig nu!

Ett NPS-program kan vara svaret på alla era utmaningar kring kundupplevelse. Men det kan också invagga er i en falsk trygghet. Vissa NPS-uppsättningar lider nämligen av allvarliga, dolda sjukdomar, som kraftigt försämrar den kundupplevelse som de avser att höja.

Posted by Jens Ammitzböll

Läs mer

22 September 2017

Är nån rädd för e-handelsspöket här?

Känner du också någon handlare som är rädd för e-handelsspöket? Här kommer i så fall tre tips du kan ge. Som håller spöket borta från butiken så att handlaren kan sova lugnt och tryggt om natten.

Posted by Jens Ammitzböll

Läs mer

12 September 2017

Din guide i touchpoint-djungeln

Alla pratar touchpoints och alla vet hur viktigt det är att hantera varumärkets touchpoints på ett optimalt sätt. Men vad innebär det egentligen? I det här inlägget försöker vi sortera tankarna och bena ut vad det egentligen är som ska hanteras och hur man bör resonera med utgångspunkt i det egna varumärket.

Posted by Helena Wilson

Läs mer

Visar 1-5 av 56. Nästa ›