You are here

Mycket mer än bara media

Med 20 års erfarenhet av analys och mätning av reklam och PR vet vi vilka variabler som krävs för att ha koll på insats och effekt. Vi erbjuder statistik om svenskarnas mediekonsumtion och mäter samtliga medieslag på detaljnivå.

Charlotte Bondesson

Senior Research Executive

0701-842243

Media

Ju mer kunskap, desto bättre affärer. Och på Kantar Sifo har vi tillgång till alla de variabler som krävs för en fullständig bild av marknaden. Vilket i sin tur är grunden för att kunna fatta rätt beslut om exempelvis kampanjer.

Vi hjälper både medieföretag och annonsörer att förstå konsumenternas drivkrafter. I kraft av vår erfarenhet och vår storlek har vi koll på hela mediemarknaden. Vi samlar statistik om svenskarnas mediekonsumtion, och mäter samtliga medieslag på detaljnivå. Dessutom kartlägger vi vad som skrivs i media om beställaren. Allt detta tillsammans ger oss en komplett bild, som vi faktiskt är ensamma om.

Även om varje kommunikatör har sina utmaningar och förutsättningar vill de flesta samma sak. Man vill bidra till affärsnyttan och utveckla varumärket genom effektivt PR-arbete. Vi tillhör de mest rutinerade i branschen, med 20 års erfarenhet av att driva utvecklingen kring hur man bäst följer effekt och effektivitet av PR-aktiviteter. Bidra med utmaningen så bidrar vi med perspektiv och fakta som ger framåtriktade förutsättningar för er utveckling. Vi kan berätta om er mediebild, hur ni framställs i media men även hur ni kan använda den informationen och utveckla ert PR-arbete. Vi gör det med styrkan i en unik bredd och lång erfarenhet av undersökningar, analys och rådgivning.

Du hittar våra publiceringsdatum för Orvesto i rutan till höger samt på den här sidan.
 

Hör av dig så berättar vi mer!

Peter Callius

Affärsområdeschef – MEDIA

0701-842191

Contact: 
Johanna Ollevik
Charlotte Bondesson
Share Image: 
Show Booking Form: 
Show mobile improvement form: 
Show Send Request Form: 
Block Contact: 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i din e-postadress, så kontaktar vi dig senast nästkommande vardag.

Alternative header: 
Invert background: