Om oss

Kantar Sifo

Vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. För att det ska ske erbjuder vi nya upptäckter och djupare insikter från högkvalitativ data, ledande metoder och mångfald av källor.

Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Våra experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer brand, organisation, ledarskap  och kundrelationer hjälper uppdragsgivarna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer. Vi är en del av Kantar, ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster. 

Kantar

Vi ägs av Kantar som är ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster. Bolaget har sammanlagt cirka 30 000 anställda och erbjuder sina kunder i mer än 100 länder ett brett utbud av tjänster som ger värdefulla insikter och strategiskt avgörande data. Kantar ingår i WPP och dess tjänster används av mer än hälften av företagen på listan Fortune Top 500.

WPP

Kantar är en del av den globala kommunikationskoncernen WPP. WPP är en av världens största kommunikationskoncerner och erbjuder tjänster inom reklam, media, research, design och PR. I och med koncernens storlek kan vi erbjuda våra kunder tillgång till omfattande globala undersökningsresurser och konsulttjänster. Alla WPP-företag har sina egna distinkta varumärken, sina egna identiteter och sina egna specialistområden. I WPP-gruppen ingår bl a företag som Ogilvy, Wunderman, Landor och GCI.

Kantar har samarbetat med UNICEF i över 8 år. UNICEF är världens ledande barnorganisation som arbetar på fältet i 156 länder och territorier för att hjälpa barn att överleva och må bra, från tidig barndom och under hela uppväxttiden. Vi stöttar UNICEFs projekt i tre olika länder: Bangladesh, Bolivia och Malawi och hjälper utsatta barn få den barndom som de har rätt till.

Share Image: 
Show Booking Form: 
Show mobile improvement form: 
Show Send Request Form: 
Alternative header: 
Invert background: