You are here

Vi som älskar kunskap

Jobba hos oss

Vi söker dig som älskar kunskap, som är nyfiken på din omvärld och som vill hjälpa andra att fatta framgångsrika beslut. Vi jobbar i sammansvetsade team tillsammans med några av de allra vassaste inom olika specialområden. Vi är ett brett kunskapsföretag som jobbar med företag, myndigheter och organisationer som vill veta mera om sina målgrupper, kunder, medborgare eller medlemmar. Våra specialister arbetar fram de data och insikter som krävs, analyserar, tolkar och serverar kunderna förädlad information.

En anställning hos oss öppnar en hel värld av karriärmöjligheter. Vi är den svenska grenen av ett globalt företag vilket kan öppna portarna för en internationell karriär. Vi söker medarbetare som älskar kunskap, drivs av utmaningar och vill serva våra kunder med insikter av hög kvalitet – alltid med en professionell framtoning.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad.

 

Spontanansökan

Har du tittat bland våra lediga tjänster utan att hitta något som passar dig? Ingen fara. Vi söker ständigt nya medarbetare, skicka en spontanansökan så hör vi av oss när något annat dyker upp.

Kontakt och spontanansökningar:

rekrytering@tns-sifo.se
08-507 420 00

Share Image: