You are here

2024-06-10

Följ radiomätningarna - nu i Mediafacts

På uppdrag av Sveriges Radio, Bauer Media och Viaplay Group mäter Kantar Media sedan 2013 svenskarnas radiolyssnande dag efter dag, minut för minut i vår radiopanel med hjälp av den elektroniska mätaren Rate On Air (ROA). Nu flyttar den veckovisa rapporteringen av radiodatan till Mediafacts.

Sedan den 5 juni 2024 har rapporteringen av de svenska radiomätningarna flyttats från tidigare plats på kantarsifo.se till mediafacts.se/radio där automatiska uppdateringar precis som tidigare kommer att ske veckovis. Som vanligt kommer du kunna följa mått som räckvidd, lyssnartid och marknadsandelar för radionätverken och stationerna som mäts i radiopanelen, vecka för vecka. Dessutom kan du nu ännu enklare se jämförelser mellan veckorna och analysera trender tillbaka till 2018 i överskådlig grafik. Här hittar du också mer information om radioundersökningen och förklaringar av de olika måtten som redovisas.

Radiorapporteringen i Mediafacts finns tillgänglig för alla, oavsett om man har ett inlogg till Mediafacts övriga tjänster eller ej.

Mediafacts är en tjänst som tillhandahåller transparent, kontrollerade och aktuella fakta som bygger på data från Kantar Media. Tjänsten är för dig som vill följa trender, konkurrenter eller bara ha koll på den svenska mediemarknaden, och fokus är på räckvidder, upplagor, webbstatistik, målgrupper och prisinformation.

För frågor eller mer information kontakta Ulf Haraldsson.

Ulf Haraldsson

Client Service Director

+46 705 258682

Johanna Ollevik

Client Manager, Kantar Media

+46 701 842075

Share Image: