You are here

2024-03-12

FÖLJ MED OSS TILL WORLD EMPLOYER BRANDING DAY 2024

World Employer Branding Day är världens största employer branding konferens som äger rum i Amsterdam, den 9-11 oktober. Tre dagar med trender, idéer och inspiration från experter inom medarbetare, ledarskap och organisation.

Vi är stolta och glada över att vara med som partner och representant för Sverige och uppmärksamma framgångsrikt employer branding arbete, lyfta goda exempel och inspirera ledare att hitta nya sätt att attrahera och behålla kompetens. Speciellt nu när det råder skriande behov av mer kompetens hos de flesta. Det nya hybrida arbetslivet påverkar affärsmodeller, organisationskulturer, och bjuder på nya sätt att arbeta tillsammans.  Vi hoppas få se många på plats och som tidigare år ta del de bästa konkreta exemplen från de som arbetat aktivt med vad de erbjuder som arbetsgivare.

Delta du också i årets event för att lära dig mer, nätverka och få inspiration och idéer som hjälper dig ta ditt arbete inom employer branding framåt! 

Läs mer om World Employer Branding Day här

Kantar-rabatt fram till den 1/7

Som landspartner är vi glada att kunna erbjuda dig 100 EUR rabatt på registreringsavgiften genom att använda koden "kantar" när du registrerar dig på World Employer Branding Day. Förmånligaste priset får du före 1 juli.

Anmäl dig här.

Katarina Önell

Client Director

070-184 22 82

Mathias Axelsson

Client Director

070-184 21 76

Share Image: