You are here

Information som skapar möjligheter

Vi har hunnit samla på oss en kompetens som är svår att matcha - vill du ha tillgång till de senaste metoderna så har vi dem. Och samtidigt kan vi i våra rekommendationer luta oss mot vår långa erfarenhet.

Martin Axelsson

Affärsområdesansvarig, Operations

0733-149530

Datainsamling

Kantar Sifo har i mer än 50 år samlat in information för olika undersökningar. Det ger oss två stora fördelar: Vi är kända - när vi hör av oss vet man oftast vilka vi är. Det är tryggt för både dig som köper våra undersökningar och den som svarar på våra frågor.

Våra 250 medarbetare hanterar hela vår datainsamling, vare sig det sker via telefon, webb eller postalt. Fördelen med det är att vi kan se till att använda den eller de lösningar i kombination som ger bäst resultat. För oss är det inget problem, vi kan till och med byta insamlingsmetod mitt under pågående intervju. Vill du ha hjälp med en undersökning tror vi oss kunna ge dig den bästa lösningen. Kantar Sifo är experter på att leverera insikter och rådgivning, men vi är också experter på datainsamling! Kantar Sifo är definitivt din leverantör även om du enbart behöver hjälp med själva datainsamlingen och bearbetning av resultaten.

Hör av dig så berättar vi mer!

Martin Axelsson

Affärsområdesansvarig, Operations

0733-149530

Share Image: 
Show Booking Form: 
Show mobile improvement form: 
Show Send Request Form: 
Block Contact: 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i din e-postadress, så kontaktar vi dig senast nästkommande vardag.