You are here

2022-06-20

Följ med oss till World Employer Branding Day 2022

World Employer Branding Day är världens största employer branding konferens som äger rum i Lissabon, den 12-14 oktober. Tre dagar med trender, idéer och inspiration från experter inom medarbetare, ledarskap och organisation.

– Vi är stolta och glada över att vara med som partner och representant för Sverige och uppmärksamma framgångsrikt employer branding arbete, lyfta goda exempel och inspirera ledare att hitta nya sätt att attrahera och behålla kompetens. Speciellt nu när det råder skriande behov av mer kompetens hos de flesta. Det nya hybrida arbetslivet påverkar affärsmodeller, organisationskulturer, och bjuder på nya sätt att arbeta tillsammans.  Vi hoppas få se många på plats och som tidigare år ta del de bästa konkreta exemplen från de som arbetat aktivt med vad de erbjuder som arbetsgivare.

Delta du också i årets event för att lära dig mer, nätverka och få inspiration och idéer som hjälper dig ta ditt arbete inom employer branding framåt! 

Läs mer om World Employer Branding Day 2022 här: ttps://www.worldemployerbrandingday.community/

 

Kantar rabatt före den 1/7

Som landspartner är vi glada att kunna erbjuda dig 100 EUR rabatt på registreringsavgiften genom att använda koden kantar när du registrerar dig på World Employer Branding Day. Förmånligaste priset får du före 1 juli.

Anmäl dig här.
 

Nominera

Vem vill du uppmärksamma och lyfta fram som Employer Brand ledare? Som gör ett riktigt bra och inspirerande arbete som bidrar till att attrahera och behålla kompetens. Är det din kollega eller kanske du själv? Nu är nomineringen öppen till Employer Brand Leader of the Year 2022, priset som delas ut på World Employer Branding Day 12-14 Oktober 2022 i Lissabon.

Nominera här
 

Här kan du läsa mer från tidigare års vinnare:

In Conversation with Jennifer Obrien- Global Emplyer Brand Leader year 2020
Interview with Charlotte Marshall - Global Employer Brand Leader 2019

 

Katarina Önell

Client Director

070-184 22 82

Mathias Axelsson

Client Director

070-184 21 76

Share Image: 
World Employer Branding Leader 2022