Seminarium

Connected Life 2018

Hur navigerar du som medieplanerare eller marknadsförare i en verklighet där data är guld men där värdet i gamla sanningar allt oftare ifrågasätts? Kom och lyssna på oss i Göteborg den 7 februari då vi kommer att presentera några av de viktigaste insikterna och lärdomarna ur den senaste Connected Life-studien.

Connected Life 2018

2017 har varit ett år med förtroende i fokus. Fake news och så kallade trollkonton i sociala medier står högt på agendan. Flera stora bolag och myndigheter har utsatts för hackerattacker och en debatt om osäker datahantering tog vid. Samtidigt tar digitaliseringen nya kliv; tjänster som robotrådgivning på banker och andra organisationer är redan verklighet och efterfrågas av många konsumenter. Hur navigerar du som medieplanerare eller marknadsförare i en verklighet där data är guld men där värdet i gamla sanningar allt oftare ifrågasätts?

Kom och lyssna på oss den 7 februari då vi kommer att presentera några av de viktigaste insikterna och lärdomarna ur den senaste Connected Life-studien.

Göteborg
Dag: onsdag den 7 februari 2018
Plats: Biopalatset, Kungstorget 2
Tid: 8.30 – 9.30 (frukost från kl.8.15) 

Anmäl dig här!

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Seminariet är kostnadsfritt,  men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder! Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.​

Har du frågor om evenemanget vänligen kontakta Laura Macchi eller Frida Wentzel.

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Kantar Sifo Connected Life 207
Event end date: 
Wednesday, 7 Februari, 2018
Event start date: 
07/02/2018