You are here

2019-05-23

KANTAR SIFO UTSER ÅRETS GLOBALA EMPLOYER BRAND LEDARE 2019

Kantar Sifo är mångårig partner och representant för Sverige på World Employer Branding Day, världens största employer branding konferens som i år ägde rum i Lissabon den 15-17 maj 2019.

Katarina ÖnellMaria Redstone och Camilla Björk – Kantar Sifos specialister inom Employer Branding var med tillsammans med cirka 750 ledare från 45 länder och några av världens ledande företag såsom Google, Disney, Sanofi, Netflix, Accenture, Microsoft, Volkswagen, etc för att ta del av de senaste nyheterna inom employer branding från företag som arbetat aktivt med sitt arbetsgivarvarumärke. 

UTMÄRKELSE GLOBAL EMPLOYER BRAND LEADER OF THE YEAR 2019

För tredje året i rad utsåg Kantar Sifo årets Global Employer Brand Leader of the Year 2019 för att lyfta fram seniora ledare inom employer branding som inspirerar att tänka nytt och annorlunda för att attrahera talanger och behålla medarbetare.

Vinnaren i år var Charlotte Marshall, som är Global Employer Brand Lead hos Danaher Corporation i USA och en pionjär inom arbetsgivarvarumärkes ledarskap i sitt hemland och utomlands.

- Charlotte har varit verksam i mer än 15 år inom employer branding i globala företag och hennes arbete inom avancerade teknikföretag är imponerande. Hon är passionerad och får ett starkt gensvar genom sitt sätt att lyfta fram de autentiska rösterna hos medarbetare för att stärka varumärket, säger Camilla Björk.

Läs hela pressreleasen (på engelska) här: Employer Brand Leaders of the Year 2019 announced

Ta del av bästa från World Employer Branding Day

Kantar Sifo hjälper företag runt om i världen att leva sina varumärkeslöften, uppnå strategiska mål och skapa attraktiva arbetsplatser och har ett nätverk inom Employer Branding där vi delar erfarenheter och insikter inom det senaste som rör Employer Branding. 

Efter sommaren håller vi ett seminarium med nyheter och trender från konferensen. Om du inte hade möjlighet att delta på World Employer Branding Day så är vårt nätverk och seminariet ett utmärkt tillfälle att ta del av bästa från konferensen.

Anmäl ditt intresse så skickar vi en inbjudan till vårt seminarium i augusti.

Camilla Björk

Senior Research Executive

0701-842201

Share Image: 
Employer Brand Leader of the Year 2019