You are here

2022-05-18

Christine Rosenlund Völcker rekryteras för att leda Kantar Insights i Sverige

Kantar storsatsar på divisionen för insiktsarbete. För att leda arbetet i Sverige anställs Christine Rosenlund Völcker som Managing Director. Hon kommer närmast från Dentsu Sverige.

Christine Rosenlund Völcker är en affärsdriven ledare som samtidigt förstår vikten av en stark intern kultur för att kunna leverera de riktigt stora resultaten. När Kantar nu ökar tempot på transformationsresan blir hennes roll avgörande för att uppfylla ambitionen om att vara den obestridda ledaren inom analys och datadrivna insikter.

– Sverige är ett nyckelland för Kantar i Europa. Det är en marknad med betydande tillväxtpotential för vår Insights-division, där våra skickliga experter driver vårt mest innovativa erbjudande. Vi är glada över att välkomna Christine vid rodret för Kantar Insights i Sverige, när vi går in i en fas av accelererad tillväxt. Christines rykte och meritlista, erfarenhet och expertis, hennes demonstrerade moderna ledarskapsförmåga kommer att vara verkliga tillgångar för att förverkliga Kantars ambitioner i Sverige, säger Sebastien Janini, Executive Managing Director, Insights Division, Kantar, Northern and Eastern Europe.

– Jag ser verkligen fram emot att få leda Kantar Insights, säger Christine Rosenlund Völcker. Kantar står för kvalitet och är världsledande inom data- och insiktsdriven konsultverksamhet. I en föränderlig värld är det viktigare än någonsin för företag att förstå människor och Kantar Insights har ett fantastiskt erbjudande inom allt från brand, innovation, creative och media till commerce och customer experience. Nu ska vi utveckla detta vidare och med ny teknik och avancerad analys kommer vi att kunna hjälpa våra kunder till ännu större framgång. Jag tror på ett inkluderande och öppet ledarskap och ser fram emot att lära känna medarbetare och kunder. Vi har en spännande resa tillsammans framför oss.

Christine Rosenlund Völcker kommer närmast från Dentsu Sweden och tjänsten som Chief Growth Officer & Chief Client Officer för koncernen. Hon har tidigare varit VD på Vizeum, vVD och Chief Client Officer på Carat och New Business Director på MEC.

 

Christine Rosenlund Völcker tillträder tjänsten 20 juni.

 

För mer information, vänligen kontakta:
 

Simona Staaff,
HR Director, Kantar Sweden
Simona.staaff@kantar.com

 

Sebastien Janini
Executive Managing Director, Insights Division, Kantar, Northern and Eastern Europe
Sebastien.janini@kantar.com

Share Image: 
Christine Rosenlun Völcker