Öka stolthet och engagemang. Låt kulturen göra jobbet

Ett webinar med fd. Director of People & Growth Scandic Hotels, Siri Wikander, där hon berättar om sin erfarenhet att bygga just stolthet och engagemang med hjälp av kulturen. Viktigare än någonsin när vi behöver skapa framtidstro.

Öka stolthet och engagemang. Låt kulturen göra jobbet

Företag med stark kultur klarar kriser bättre än andra. Kulturen är avgörande för hur organisationer hanterar en kris och hur det påverkar deras varumärke - speciellt i nuvarande situation där många duktiga medarbetare har mer osäkra jobbsituationer.

Det krävs en företagskultur som gör det attraktivt för medarbetare att vilja vara kvar, att välja sin arbetsgivare igen. Trots den förändring vi nu går igenom på arbetsmarknaden är det fortsatt många som kommer behöva attrahera nya medarbetare.

Välkommen på ett webinar med fd. Director of People & Growth Scandic Hotels, Siri Wikander, där hon berättar om sin erfarenhet att bygga just stolthet och engagemang med hjälp av kulturen. Viktigare än någonsin när vi behöver skapa framtidstro.

Siri Wikander har lång erfarenhet av HR, organisationsutveckling och branding både från börsnoterade företag som Scandic & Axfood men också från start-ups and scale-ups. Siri är en efterfrågad föreläsare och expert på digital transformation.

Vårens seminarium inom vårt Employer Branding Nätverk kommer nu i webinarform. Vi passar på att välkomna även dig.

Välkommen!

Dag: Fredag 24 april 2020
Tid: kl. 09.00 - 10.00
Plats: Online
 

Webinaret är redan varit, det går inte längre att anmäla sig till den. 

Här du frågor om evenemanget vänligen kontakta Indira Flores

 

Show Seminar: 
No
Share Image: 
Öka stolthet och engagemang. Låt kulturen göra jobbet
Event end date: 
Friday, 24 April, 2020
Event start date: 
24/04/2020