Seminarium

Att bidra till något större – meningsfullhet som bygger engagemang och stärker varumärket

Ett webinar där vi berättar om värdet av social hållbarhet för employer branding och vad det skapar för värde för medarbetarna och företaget.

Att bidra till något större – meningsfullhet som bygger engagemang och stärker varumärket

Dagens talanger vill jobba på företag som bryr sig. På riktigt. Det är något som blir viktigare och viktigare för unga människor. Våra undersökningar visar att de vill arbeta för företag som har värderingar som de själva kan ställa sig bakom och där man engagerar medarbetare för social hållbarhet. Men hur gör man för att engagera medarbetare i praktiken? Vilka erfarenheter har företag som jobbar aktivt med social hållbarhet?

I detta webinar kommer vi bland annat berätta om värdet av social hållbarhet för employer branding och vad det skapar för värde för medarbetarna och företaget. Du kommer också få ta del av lärdomar och utmaningar från Länsförsäkringar och Castellum, som har hittat former för att engagera medarbetare i social hållbarhet.

Abdulkarim Aljehani delar sin upplevelse om att få möta arbetsgivare som student. Avslutningsvis kommer vi att dela tips och råd till dig som vill engagera dina medarbetare för social hållbarhet.

Berättar gör:

  • Helena Isaksson, Hållbarhetsansvarig social hållbarhet, Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän.
  • Moa Mattsson, HR affärspartner, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän,
  • Helena Skoglund vik. Head of People Experience, Castellum
  • Jonas Bygdeson, Grundare My Dream Now
  • Abdulkarim Aljehani fd elev Thorildsplans gymnasium. Ekonom, Mälardalens högskola.


När: On demand
Tid: 1 tim
Plats: Online - Zoom
 

Webinariet är kostnadsfritt och arrangeras i samverkan med My Dream Now.  Vid frågor om evenemanget vänligen kontakta Frida Wentzel
 

Välkommen!

Katarina Önell

Client Director

070-184 22 82

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Event end date: 
Friday, 19 Mars, 2021
Event start date: 
18 mars, 2021