Seminarium

Mat & Hälsa – Hur hänger det ihop och vad engagerar konsumenterna? Malmö.

Ett seminarium om hälsa och mat i sociala medier och vad som engagerar i Malmö.

Mat & Hälsa – Hur hänger det ihop och vad engagerar konsumenterna? Malmö.

”Ät dig frisk!” ”Så äter du nyttigt”. ”7 enkla sätt att gå ner i vikt”. Konsumenter har i flera decennier blivit bombarderade med tips, fakta, råd och rekommendationer kring hur man ska äta nyttigt och hälsosamt. Men hur förhåller sig konsumenten till begreppet hälsa i förhållande till mat idag? Hur påverkar hälsa deras livsval när det gäller mat och dieter? Vad engagerar och vilken typ av hälsa är det som konsumenterna efterfrågar?

Vi har gjort en analys av hur begreppet hälsa och mat tar sig uttryck i sociala medier och ser att det inte finns en uteslutande sanning att förhålla sig till. Genom att använda sociala medier får vi en ofiltrerad bild av hur konsumenter tänker och vill framstå innan trenderna når de breda grupperna. Syftet är att ge er ett helikopterperspektiv på förhållandet mellan hälsa och mat som kan hjälpa er att navigera inom ett område som är under ständig förändring.

Vi kommer även berätta hur svenska folket ser på mat och hälsa - bakom fasaden av sociala medier och hur vi vill framstå. Hur stora är olika beteenden kopplat till mat och hälsa och vad är de största drivkrafterna till ett bra ”hälsosamvete”?

Varmt välkommen!

Dag: Onsdag 5 februari, 2020
Tid: kl. 08.30 - 09.30 (frukost serveras från kl. 08:00).
Plats: High Court, Malmöhusvägen 1, Malmö

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder! Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Här du frågor om evenemanget vänligen kontakta Indira Flores

Per Söderpalm

Medieanalyschef, Kantar Public

0706-218852

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Mat & Hälsa – Hur hänger det ihop och vad engagerar konsumenterna?
Event end date: 
Wednesday, 5 Februari, 2020
Event start date: 
5/02/2020