Kantar Futures Academy för första gången i Sverige!

”Of all the work I have seen, this is the most straightforward and intuitive. And this work is going to serve as an umbrella for our strategy work going forward.” FORMER PRESIDENT AND CEO FORD

Kantar Futures Academy för första gången i Sverige!

För varje företag som lyckats förutse vilka förändringar som är på väg finns det andra som gjort ett gigantiskt misstag av att stanna kvar i det gamla. Kodak och Nokia har blivit ökända symboler för vad som händer när man inte kan förstå och förutse marknadens framtid. 

94% av Fortune 500 VD:ar säger att deras företag kommer att förändras mer de närmaste fem åren än vad de har gjort under de senaste fem. När fler branscher snabbt blir omformade av nya aktörer som förändrar spelreglerna, fungerar de gamla sätten att hitta tillväxt inte längre.

Så hur kan du framtidssäkra din affär? Hur tar du reda på förändringar i branschen som kommer att påverka dina affärer? Hur kan du skapa möjligheter och idéer som förändrar reglerna och formar framtiden?

Kantar Sifo bjuder nu in till den första Kantar Futures Academy i Sverige! 
En heldags workshop som visar de fem principerna för ”Futures Thinking”, ett nytt och annorlunda sätt för att hjälpa dig och din organisation att förutse, förstå och växa med förändringar istället för att bli överraskad av dem. 

Här kan du se en 2 min. video om vad du kan förvänta dig!

Kantar Futures Academy Stockholm
Dag: Fredag 12 oktober 2018
Tid: kl. 09:00 - 15:30 (frukost serveras från kl. 08:30)
Plats: Kantar Sifo, Vasagatan 11, 1 tr. 
Pris: 4 500 kr ex.moms (inkl. frukost, lunch och fika)

Workshopen ger dig kraftfulla verktyg och tekniker för att hitta möjligheter i en föränderlig värld. Det krävs ingen förberedelse. Allt material kommer att tillhandahållas inklusive en kopia av Futures Thinking boken. Workshopen hålls på både svenska och engelska. Antalet platser är begränsat till max 30 deltagare.

Du som har glädje av denna workshop har en ledande roll inom insikter, varumärke, innovation och strategi.

Vi går igenom anmälningarna löpande och behandlar dem i tur och ordning. Du kommer att få ett mejl när du har blivit antagen.
 

Om Kantar Futures

Kantar Futures är en del av Kantar Consulting, ett konsultbolag inom Kantar som fokuserar på tillväxt för varumärkesägare och återförsäljare. Kantar Futures har varit världsledande i att förutspå konsumenttrender åt företag och organisationer i årtionden och har hjälpt kunder som Coca Cola, Samsung, VW, Amex, Johnson & Johnson och Diageo att dra nytta av förändringar. Du kan läsa mer om Kantar Futures och se exempel på kundcase här.
 

Of all the work I have seen, this is the most straightforward and intuitive. And this work is going to serve as an umbrella for our strategy work going forward.” 
FORMER PRESIDENT AND CEO FORD

It’s a privilege to get this material, we’ve been working for a long time in the business, and this really feels like a step up” 
UNILEVER CLIENT

 

Har du frågor om Kantar Futures Academy vänligen kontakta Ulla Holmberg. Vid frågor om evenemanget kontakta Indira Flores. 

Show Seminar: 
No
Share Image: 
Event end date: 
Friday, 12 Oktober, 2018
Event start date: 
12/10/2018