Seminarium

Innovation för ekologisk hållbarhet – Insikter för framtidens organisationer

I andra delen av seminarieserien i ekologisk hållbarhet får du ta del av inspirerande idéer kring hur du kan använda insikter om den växande gruppen "medvetna konsumenter" i ditt innovationsarbete. 

Innovation för ekologisk hållbarhet – Insikter för framtidens organisationer

Fredagen den 27/9 deltog tiotusentals svenskar i klimatmanifestationer på över hundra orter. Samtidigt gör allt fler konsumenter allt mer för att bidra till ökad ekologisk hållbarhet. Utöver sina personliga behov, önskningar och betalningsvilja väger de in klimatavtrycket i sina köpbeslut i allt högre utsträckning. Utvecklingen går snabbt och det är lätt att bli tagen på sängen.

I andra delen av seminarieserien i ekologisk hållbarhet vill vi bjuda dig, som jobbar som projektledare inom utveckling och innovation, på frukost och inspirerande idéer kring hur du kan använda insikter om den växande gruppen "medvetna konsumenter" i ditt innovationsarbete.

Under seminariet fokuserar vi på möjligheter snarare än hinder och på hur organisationen kan börja bli en innovativ aktör för mer hållbara samhällen.

Du får lära dig om några verktyg som kan hjälpa dig att komma igång och får möjlighet att bolla idéer med andra under informella omständigheter. Vi bidrar med insikter om behov och önskemål bland de hållbarhetsdrivna konsumenterna samt med verktyg och metoder som kan hjälpa er skapa nya vägar framåt för en hållbar framtid.

Det här är andra delen i vår seminarieserie om ekologisk hållbarhet. Delarna är fristående så du behöver inte ha deltagit vid det första tillfället.

Dag: Onsdag 16 oktober 2019
Tid: kl. 09.00 - 10.00 (frukost serveras från kl. 08:30).
Plats: Kantar Sifo, Vasagatan 11, 1 tr.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder. Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Här du frågor om evenemanget vänligen kontakta Indira Flores eller Elin Fura.

Elin Fura

Project Manager

076-536 22 83

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Ekologisk hållbarhet
Event end date: 
Wednesday, 16 Oktober, 2019
Event start date: 
16/10/2019