Seminarium

Faktabaserade beslut stärker Scanias Employer Brand

Kom och lyssna till hur Scania arbetar med HR Analytics. Bli inspirerad och få konkreta tips på hur ni också kan jobba med analys för att stärka ert arbetsgivarvarumärke. Hjärtligt välkommen!

Faktabaserade beslut stärker Scanias Employer Brand

För Scania är det viktigt att fatta beslut som rör medarbetare och arbetsgivarvarumärket baserat på fakta. För att vara en attraktiv arbetsgivare med engagerade medarbetarna tillämpar HR samma tankesätt som på marknads- och utvecklingssidan och har numera en särskild grupp – HR Analytics, som samlar in, paketerar och visualiserar information om befintliga och potentiella medarbetare.

Emma Fjellström på Scania har varit med från början när hon fick knacka dörr för att berätta om nyttan med att analysera medarbetardata. Idag är avdelningen populär och får prioritera bland förfrågningarna från organisationen. Och detta är bara början på Scanias resa med HR-analytics och Employer branding. Fler idéer är på gång och området fortsätter att utvecklas. 

Kom och lyssna till Emma berätta hur Scania arbetar med HR Analytics under höstens första frukostseminarium i vårt Employer Branding nätverk. Bli inspirerad och få konkreta tips på hur ni också kan jobba med analys för att stärka ert arbetsgivarvarumärke. Hjärtligt välkommen!

Dag: Torsdag 11 oktober 2018
Tid: kl. 09.00 - 10.00 (frukost serveras från kl. 08:30).
Plats: Kantar Sifo, Vasagatan 11, 1 tr., Stockholm.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Emma Fjellström, HR Data Analyst på Scania.

Vill du veta mer om Kantar Sifos Employer branding nätverk eller har du frågor om evenemanget är du välkommen att kontakta Camilla Björk

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder senast 2 dagar innan eventet. Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms. 

Camilla Björk

Senior Research Executive

0701-842201

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Faktabaserade beslut stärker Scanias Employer Brand
Event end date: 
Thursday, 11 Oktober, 2018
Event start date: 
11/10/2018