Seminarium

Ett attraktivt och hållbart Employer brand i en föränderlig tid

Den 8 mars är det dags för vårens första frukostseminarium i vårt Employer Branding nätverk på temat "Ett hållbart Employer Brand".

Ett attraktivt och hållbart Employer brand i en föränderlig tid

Revisionsföretaget Grant Thornton jobbar aktivt med sitt varumärke och är enligt medarbetarna Sveriges bästa Arbetsgivare 2017.

Anmäl ditt intresse här till seminariet senast den 7 mars!  

- Ett superstarkt arbetsgivarvarumärke är helt avgörande för vår tillväxt och utveckling, Susanna Drakenberg, People & Culture Director på Grant Thornton Sverige.

För att växa i takt med sin tillväxtstrategi krävs en stark förmåga att attrahera efterfrågade ekonomerna och samtidigt lyckas behålla kompetens. Grant Thornton finns över hela landet och framgången kräver en hållbar arbetsplats från Kiruna i norr till Malmö i söder. Kulturen och ledarskapet är nyckeln men också de i förändring. Samtidigt är revisionsbranschen i förändring och tjänsterna måste ständigt utvecklas och säljas på ett nytt sätt.

Vad gör Grant Thornton för att klara förändringsresan och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare? Vad gör att de är så framgångsrika? Det berättar Susanna Drakenberg, chef för People & Culture om på vårt frukostseminarium.

Varmt välkommen!

Tid: Torsdag 8 mars kl. 09.00-10.00. Vi bjuder på frukost från kl. 08.30.
Plats: Kantar Sifo, Vasagatan 11, Stockholm


Anmäl ditt intresse här till seminariet senast den 7 mars!  

 

Susanna Drakenberg, People & Culture Director på Grant Thornton Sverige.

Hör av dig till Camilla Björk om du har några frågor om seminariet eller vårt EB-nätverk!

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder! Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

 

Har du frågor om evenemanget vänligen kontakta Frida Wentzel

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Event end date: 
Thursday, 8 Mars, 2018
Event start date: 
08/03/2018