Seminarium

Att bygga varumärke genom demokratisk process

Ett frukostseminarium om hur man bygger ett starkt varumärke med en konsekvent identitet, inom en demokratiskt driven organisation

Att bygga varumärke genom demokratisk process

Allt kommunicerar, och för att bygga ett starkt, tydligt och mer trovärdigt varumärke krävs insikt i vad ni kommunicerar genom alla era kontaktytor. Vilka värden signalerar ni? Vilka känslor talar ni till? Möter ni er målgrupps emotionella behov?

Välkommen till ett frukostseminarium för att ta del av den unika resa Lärarförbundet gjort tillsammans med Kantar Sifo för att bygga ett starkt varumärke med en konsekvent identitet. En resa som följt den demokratiska processen som är en förutsättning hos ett fackförbund.

Iréne Geoghegan Katzeff, varumärkesstrateg på Lärarförbundet, Karin Sandelin, semiotiker på Kantar och Martin Ljungdahl Eriksson, ljudstrateg på Kantar, berättar om hur vi med en nulägesanalys av förbundets kommunikation kunde:
- medvetandegöra och förankra organisationen i vad som påverkar och bygger ett starkt varumärke
- motivera en gemensam, tydlig målposition för varumärket.
- implementera en mer konsekvent tonalitet som ger en tydligare bild av förbundets värdegrund, kultur och mål.

Vi berättar även om hur vi skapade en ljudidentitet för Lärarförbundet, hur varumärkesbyggande genom ljud fungerar och vad man bör tänka på när man vill skapa en stark ljudidentitet.

Dag: Onsdag 2 oktober 2019
Tid: kl. 08.30 - 10.00 (frukost serveras från kl. 08.00).
Plats: Kantar Sifo, Vasagatan 11, 1 tr.

Seminariet vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation inom myndigheter, förbund eller organisationer.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder. Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Här du frågor om evenemanget vänligen kontakta Indira Flores eller Karin Sandelin.

Karin Sandelin

Affärsområdesansvarig, Sensemiotics

070-184 23 81

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Demokratisk varumärkesbyggande
Event end date: 
Wednesday, 2 Oktober, 2019
Event start date: 
02/10/2019