You are here

2019-10-18

Kantar Sifo knyter samarbete med All Ears

Kantar Sifo knyter samarbete med mediebevakningsföretaget All Ears för att erbjuda årsanalyser som inkluderar talmedia.

Med hjälp av den senaste maskininlärningstekniken kan All Ears ta reda på vad som sägs om företag i tv, radio, podcasts och på Youtube. Bolaget är idag ensamma om att erbjuda heltäckande bevakning av talade medier.

– Vi vill erbjuda våra kunder analyser som fångar så mycket av deras varumärke och relevanta omvärld som möjligt. Därför är det ett naturligt steg för oss att äntligen kunna inkludera talmedia fullt ut, där snabbväxande kanaler som podcasts och Youtube också ingår. Vi kommer att börja vårt samarbete med årsanalyser och en bredare analys av det politiska samtalet i Sverige, men planerar att röra oss mot ett tydligare helhetskoncept i framtiden, säger Per Söderpalm på Kantar Sifo.

– Det nya medielandskapet kräver omfattande och framförallt automatiserade processer för att skaffa sig en tydlig överblick. För att kunna gasa är det viktigt att vi fokuserar på det vi är bäst på: att automatiskt generera insikter om talad media. Samtidigt ska inte erfarenhet underskattas! Jag är övertygad om att Kantar Sifos mångåriga erfarenhet av att arbeta med analys och insikter kombinerat med All Ears expertis inom det nya medielandskapet kommer skapa stort värde för våra kunder, säger Tor Rauden Källstigen, VD och medgrundare på All Ears.

Per Söderpalm

Medieanalyschef, Kantar Public

0706-218852

Share Image: 
Opinionsbildning i talmedia