You are here

2019-10-14

Kantar Sifo har etablerat ett långsiktigt samarbete med Expressen

Stockholm 14 oktober 2019

 

Kantar Sifo har etablerat ett långsiktigt samarbete med Expressen. Vi kommer genomföra en rad olika undersökningar på löpande basis. Det finns flera skäl till varför vi tycker det här är ett bra samarbete.

Expressen har en ambitiös inrikespolitisk bevakning där de vill vara nyhetsledande. Dessutom når Expressen ut brett i hela Sverige. Deras ambition att lyssna på och beskriva hela Sverige är också något som man delar med oss på Kantar Sifo. Vi vill låta alla komma till tals, var du än bor, hur du än bor, var du än kommer ifrån, vart du än är på väg, rik som fattig, gammal som ung, högljudd som tystlåten. Vi gör det många gånger med stöd i vår slumpmässigt rekryterade onlinepanel.

Vi tycker också det är viktigt att medier är egna beställare av undersökningar för att ge en så allsidig bild som möjligt av samhället.

Detta samarbete inskränker på inget sätt på vårt traditionsrika samarbete med SvD/GP kring väljarbarometern och inte heller på andra samarbeten med medier eller andra beställare.


För mer information, kontakta:

Toivo Sjörén

Opinionschef

0701-842350

Jonathan Wennö

Affärsområdeschef

0709-839574

Share Image: 
Opinion