Seminarium

Läget inför valet – tio månader kvar

Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Public, och Per Söderpalm, chef för medieanalys på Kantar Public berättar om opinionsläget, agendan och partiernas mediebild

Läget inför valet – tio månader kvar

Om mindre än tio månader är det dags för Sverige att gå till val igen. Det har varit tre händelserika år och mycket talar för att fortsättningen kommer att bli väl så spännande. Det politiska landskapet är allt annat än stabilt. Två nya block börjar formeras samtidigt som partierna fastställer sina valplattformar för att vinna valet 2022.

Var befinner sig de olika partierna just nu? Klarar L, MP och KD riksdagsspärren? Vilken position kommer C att ta inför valet? Vad innebär Magdalena Anderssons tillträde som partiledare? Fortsätter lag & ordning att dominera medieagendan? Och var står väljarna i sin syn på politik och partier?

Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Public, och Per Söderpalm, chef för medieanalys på Kantar Public berättar om opinionsläget, agendan och partiernas mediebild. Därefter öppnar vi upp för frågor och diskussion.
 

Se det inspelade webinaret här (från 25 november, 2021)
  

Per Söderpalm

Medieanalyschef, Kantar Public

0706-218852

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Kantar Public Inför valet 2022
Event end date: 
Thursday, 25 November, 2021