0

Seminarium

Kantar & Academic Work: Young Professional Attraction Index

Vi bjuder på trendspaning och insikter som hjälper dig att attrahera young professionals, lärande tillsammans med andra och en god wrap att äta. Markus Åberg, strategisk rådgivare på Academic Work, kommer att tala om den årliga studien Young Professional Attraction Index (YPAI).

Kantar & Academic Work: Young Professional Attraction Index

Young Professional Attraction Index (YPAI)

Inspirerande trendspaning och insikter om hur du attraherar young professionals.

Under seminariet har du möjlighet att lyssna på och ställa frågor till Markus Åberg, strategisk rådgivare på Academic Work, som kommer att berätta om den årliga studien Young Professional Attraction Index (YPAI). Studien görs tillsammans med Kantar. Markus träffar över 100 arbetsgivare varje år och delar en trendspaning om hur dessa arbetsgivare anpassar sig för att vara attraktiva för nya målgrupper och vilka utmaningar det medför för arbetsgivare. Markus bjuder även på några rykande färska del resultat från YPAI 2023 redan nu - före årets stora publicering!

Information om seminarium

Talare: Markus Åberg

Markus Åberg, Strategisk rådgivare, Academic Work

Markus har mer än 14 års erfarenhet av att hjälpa företag med både direkt och strategisk kompetensförsörjning samt med att hitta nya sätt att utmärka sig som arbetsgivare.

De senaste 6 åren har han diskuterat resultaten från YPAI med hundratals arbetsgivare i en mängd olika branscher.

Han träffar över 100 arbetsgivare varje år och delar en trendspaning om hur dessa arbetsgivare anpassar sig för att vara attraktiva för nya målgrupper samt vilka utmaningar det medför.

Under seminariet bjuder han även på några rykande färska del resultat från YPAI 2023 redan nu - före årets stora publicering!

Young Professional Attraction Index (YPAI)

Kantar har sedan år 2015 arbetat tillsammans med Academic Work för den årliga studien Young Professional Attraction Index (YPAI) som berättar om drivkrafter i arbetet och vad som gör en arbetsgivare attraktiv.

”I år är vi på Kantar extra glada att kunna bjuda på Markus Åberg, Academic Works som delar insikter från åren med young professionals och ett par tankar inför årets rapportsläpp i september 2023” - Kotomi Ogi Possnert, Employer Branding expert på Kantar och ansvarig för YPAI studien.

Ett starkt employer brand hjälper dig som arbetsgivare. Läs mer om hur vi på Kantar jobbar med Employer Branding här

Missa inte chansen att ta del av värdefulla insikter om att attrahera young professionals.

Evenemanget är kostnadsfritt. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn! Vid avanmälan mindre än 24 timmar innan evenemanget debiteras 225 SEK.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kotomi Ogi Possnert

Client Manager & Analyst

076-536 22 26

Show Seminar: 
Yes
Share Image: 
Event end date: 
Wednesday, 21 Juni, 2023