Hur går det i valet? Opinionsläge och väljarströmmar

Om mindre än fyra månader är det dags för Sverige att gå till val. Var befinner sig partierna just nu? Hur ser deras läge ut jämfört med samma period inför förra valet?

Hur går det i valet? Opinionsläge och väljarströmmar

Om mindre än fyra månader är det dags för Sverige att gå till val. De senaste åren har varit mycket händelserika och präglats av pandemin och kriget i Ukraina. Innan dess tog klimatfrågan och Greta Thunberg stort utrymme i debatten. Samtidigt vet vi att det kan hända mycket i valrörelsen när inrikespolitiken får mer plats och alla partier får möjlighet att synas mer.

Var befinner sig partierna just nu? Hur ser deras läge ut jämfört med samma period inför förra valet? Vilka sakfrågor står i fokus av väljarnas och mediernas agenda? Var står väljarna på höger-vänsterskalan? Hur ser partiernas mediebild ut? Och hur går det i valet i september?

Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Public, och Per Söderpalm, chef för medieanalys på Kantar Public, berättar om opinionsläget, agendan och partiernas mediebild. Därefter öppnar vi upp för frågor och diskussion.

När: 24 maj, 2022
Tid: 08.30 - 09.30 (Frukost serveras från kl 08.00)
Plats: Delta online eller på plats hos Kantar Public, Vasagatan 11, Stockholm.

Ja, jag vill boka en online-biljett (sänding 08.30 - 09.30)
 

Ja, jag vill delta på plats hos Kantar Public (Vasagatan 11, Stockholm)


Evenemanget är kostnadsfritt. Har du frågor, kontakta Frida Wentzel.

Frida Wentzel

Marketing Director

0702-405534

Show Seminar: 
No
Share Image: 
Event end date: 
Tuesday, 24 Maj, 2022