Blogg

20 juni 2022

Följ med oss till World Employer Branding Day 2022

World Employer Branding Day är världens största employer branding konferens som äger rum i Lissabon, den 12-14 oktober. Tre dagar med trender, idéer och inspiration från experter inom medarbetare, ledarskap och organisation.

Posted by Katarina Önell

Läs mer

21 december 2021

Stärk ditt team att klara motgångar under pandemin

Osäkerhet kring arbetssituation och omvärld kan sätta hälsan i obalans och då gäller det att du som chef vet vad du kan göra för att förebygga stress och hjälpa medarbetaren genom motgångar.

Posted by Katarina Önell

Läs mer

16 december 2021

Ser du dina medarbetares mående i tider av förändring?

Nya rutiner och känslan av att inte kunna påverka sin arbetssituation är något som kan få många ur balans. I denna tid av förändringar och nya arbetssätt, hur kan vi se tendenserna och förebygga ohälsa på arbetsplatsen?

Posted by Mathias Axelsson

Läs mer

3 mars 2021

Kritiskt läge för teamkänslan när distansarbetet blir vardag

Allt fler arbetsgivare planerar en tillvaro post-pandemin där mixen av distansarbete och fysisk närvaro kommer vara den nya verkligheten – det ”hybrida arbetssättet”. Här delar vi några av de nya eller förstärkta utmaningar som det hybrida arbetssättet för med sig.

Posted by Mathias Axelsson

Läs mer

26 augusti 2019

5 drivkrafter för innovation

Att skapa nytt parallellt med att hantera det befintliga är möjligt. Läs här om 5 tydliga drivkrafter som kan hjälpa dig att stärka förnyelsekraften i ditt företag.

Posted by Katarina Önell

Läs mer

Visar 1-5 av 7. Nästa ›